A Travellerspoint blog

nok en dyr tur til legen

jess, da har jeg enda en oppdatering til mine norske lesere. at det slutter ikke med en ting det bare baller på seg!
etter antibiotikakuren dukket det opp røde prikker på min hvite kroppe, de spredte seg raskt og så himla stygge ut. det viser seg da at jeg hadde en allergisk reaksjon mot pencellin! åh, kult. fikk 6dager fri fra jobben av legen min. men jeg trenger pengene så jeg håper den prikkete kroppen min og jeg får jobbe litt likevel. for å være ærlig ville ikke jeg at en person som jeg er for øyeblikket skulle ha servert meg drit dyr mat! blir spennende å se i morgen. heldigvis er det ikke i ansiktet, men nå når det plutselig skal bli varmt igjen kan jeg ikke akkurat kle på meg for å dekke de røde flammer

i dag hadde jeg da min fridag. sov lenge. dro til bondi junction med bodil, megastortkjøpesenterder. brukte litt penger. så farget vi mitt hår brunere. eh, det ble nok nesten svart, hjelp tenkte jeg. men sola bleker det nok med tiden...

så dro jeg til mine norske medmennesker inn i byen. vi så film. en søt,frank og sjarmerende film om den fantastiske Amelie

god natt min skatt

Posted by naomiii 04:45 Archived in Australia Comments (0)

syk i sydney

sitter inne og daffer i dag, kom hjem tidlig fra jobb. og har hatt to dager fri, dere skjønner jeg har fått ørebetennelse. kjipern altså! solen steker ute og jeg koker inne! er på antibiotika og håper det kikker inn snart. dro til lengen på lørdag, måtte nesten vente i 2hele timer, det kostet meg 450kr for 5min hos legen pluss 170 for medisinen. herlig!

jeg er veldig flink på arbeidsfronten vil jeg påstå. forrige uke jobbet jeg ikke mindre enn 57 timer og 25minutter! du skjønner vi har inn og utstempling på min jobb, så vi blir betalt på minuttet. jeg tjenta da 5dollar mer enn min svenske kolega pga av mine 25minutter. rett skal være rett.

ellers flyr tiden avsted uten at jeg merker noe til det. jobben tar nesten all tid og energi. og den forandrer seg lite fra dag til dag. men jeg trives sånn på skrå. og jeg trenger pengene. jobber mye nå og tar litt fri til strand og turist -liv når julen kommer og det nye året skal feires:)

har hatt litt hjemlengsel og triste dager etter et (for meg) brått dødsfall i familien. skulle så gjerne ha vært hjemme med familien, men er man på andre siden av jorden så er man det. og jeg prøver å gjøre det beste utav det uten å få tatt forvel der hjemme. men jeg vil at dere skal vite at jeg har sendt mange tanker hjem.

ellers fikk jeg pakke av mamma i går. det var koselig. lakerol og dippe var akkurat det jeg tengte. de australske myndighetene hadde også åpnet pakken før jeg fikk den, de var jo nemlig pulver i pakken, noe min moder ikke hadde skrevet på utsiden. men de hadde teipet den skikkelig igjen og ikke tatt bort noe. det beste var at den ble levert på døra. dette besøket var fortryllende gøy for syke naomi som sløvet på sofaen med vann i den ene hånden og te i den andre.

da skal jeg legge ut noen illustrasjoner fra mitt liv i sydney:)
gå på authors -> more photos!

Posted by naomiii 21:04 Archived in Australia Comments (0)

jobb..

...gnagsårene består

okey, da har jeg bodd her i det lille huset i paddington en uke. tiden flyr, akk så fort!:)jeg har jobbet på en italiensk resturant kaldt Fioriani`s siden lørdag. i morgen starter jeg kl0700, det vil si at jeg må stå opp kl.05.00 fordi det tar meg litt under en time å komme meg dit, buss og til fots. det har ikke vært så ille de andre dagene fordi jeg ikke bynte før utpå dagen. så dette kan bli spennende!

så det er godt å gjøre litt nytte for seg og tjene penger til oppholdet. så jeg blir nok i sydney til over nyttår;)

vil påstå jeg klarer meg fint uten snø:) vi venter på sommeren. bekledningen består av dongeribukser og flippflopps, t-skjorte evt genser, varierer her også. men det er behagelig. (bare for å gi dere et bilde av temp. det er ikke full sommer i sydney ennå altså:)

Posted by naomiii 21:02 Archived in Australia Comments (0)

jobb, leting etter jobb

ingen lett sak

sunny 20 °C

da har jeg flyttet inn i huset til Bodil(søt norsk jente som studerer, japansk bla. det bor også 4andre her) det er et koselig lite hus i paddington. en liten buss tur ut av sentrum. godt å slippe å dele rom med 5-7 andre mennesker, har delt rom med andre mennesker jelt siden jeg ankom, gurimalla. det er rent og pent.et ord: godt.

idag fikk jeg en dags jobb på et slags varehus, hvor man tar forskjellige varer/produkter pakker de og får sendt de. Pick and Pack.heøt greit. men det tok over en time med reise en vei, og min gruppe fikk bare jobbe i 5,5t. og de vil ringe meg igjen om de har noe arbeid for meg. det var en helt ok jobb med tanke på timelønn, møtte andre reisende, som er bra

i morgen har jeg en "try out" på en resturant på darlig harbour. veldig fint der, bare spør ida:)
så på torsdag skal jeg ta et RSA kurs, dette innebærer at jeg kan særvere alkohol. noe som kan komme til nytte om man skal jobbe på en resturant eller bar. som da er tilfelle om jeg får denne resturant jobben. gruver meg, for da må jeg ta skoene på. bruke sandaler (de nye:) fortiden etter at jeg fikk så innmari til gangsår etter jobb skoene mine. argh

ønsk meg lykke til!

jeg har også skype litgjengelig om noen vil ta en prat:)

Posted by naomiii 22:00 Archived in Australia Comments (0)

sydney

overcast

ja da er jeg ferdig med min forste jobb her i australia, shit. tre dager varte det, sluttet etter jeg fikk vite hvor mye man faar i timen, 50kr itimen tenk! det er ikke stort naar men skal betale for aa legge hodet sitt ned paa en pute, for mat og alt det andre som er nodvendig for aa kunne overleve. kjedelig, men naa er det bare aa trave gate opp og ned for aa finne noe nytt. mend et var godt aa kunne gjore nytte for seg noen dager. for pengene kjopte jeg flippflopper for mine gamle royk for en uke siden, argh, tror du ikke mine eneste dongeribukser har revnet i baken da! ikke nok med det saa er det hull i de fleste toppene som jeg bruker oftes ogsaa. tror ikke ting man kjoper i norge taaler aa dra paa lang tur. med slikt pikkpakk har man ikke raad til aa jobbe for 50kr timen. for resten av pengene fylte jeg penger paa mobilen, saa naa slipper jeg aa tenke paa det en stund flott. for de siste 50kronene (som jeg slavet en hel time for) kjopte jeg lunch paa et bakeri, nam

jeg har det bra. men foler ikke jeg har funnet venner jeg kunne tenkt meg aa holde sammen med. men jeg har da noen venner paa hostelet, alle er totalt forskjellige, jeg maa bare le av kominasjonen. saa jeg har fine dager her i sydney. bor i byen saa det er gaa avstand til det meste, praktisk for aa si det slik.
jeg har faktisk spist sunt de siste dagene. og jeg har faatt mange komentarer fra andre mennesker rundt meg paa hostelet. flink pike, naomi:)

Posted by naomiii 14:34 Archived in Australia Comments (0)

(Entries 31 - 35 of 45) « Page .. 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »