A Travellerspoint blog

Gledelig Jul!

til dere der hjemme.. her er det langt fra jul i sinnet

jepp da har jeg startet aa jobbe, noe som virkelig var livsviktig. dagen jeg toemte min australske konto fikk jeg jobb! flaks kaller vi det:) fikk tlf fra de nye eierne av resturanten som jeg jobbet paa foer de gikk konkurs. de var en streng og umenneskelig bedrift. denne nye arbeidsplassen min er totalt det motdatte og jeg trives kjempe godt med alt fra den store bossen til de ande smaa menneskene jeg jobber med! hoho, det er en lek naa altsaa. engelsken og det jeg kan tilby kundene har bedret seg fra min side, sikkert for de alt er mer avslappende. jeg kan faktisk vaere meg selv. saa herlig! tuller og ler, det kunne man for all del ikke tenke paa aa gjoere foer!!

begynte i gaar morges og i dag jobbet jeg hele 14 timer. det var kjempe travel og tiden floey og jeg fikk utrolig mye tips, altsaa tvet i mot den gamle mugne plassen.
en av de nye i baren sa det godt: noen har hjernene sine i raevhoelet(paa troendersk det da)han har saa rett!

har det kjmpe fint jeg her i sydney, men det har ingenting med at det er jul, det maa paapekes!;P

det lille av jul jeg fikk oppleve i aar var i sjoemannskirken:

kyss, klapp og klem
fra naomi lille

Posted by naomiii 03:24 Archived in Australia Comments (0)

ufattelig

naomi har vaert borte fra stjoerdal i 4mnd i morgen! nei og nei, vet ikke om jeg skal graate eller le, saa jeg gir dere et glis;D

i gaar kom jeg hjem fra strandhuset til Kristian en utrorlig grei australsk dude med kinesisk pappa. plassen heter noe saa beskrivende som The Entrance. Her provde Kristian aa laere meg, idun og kaja deres nasjonalsport cricket. det ble med oeving paa "skills" siden ingen av oss forstod paaenget av denne sporten. men vi skal forsoeke igjen i parken. det er jeg frem til med stor sportslig glede(..?) regner med det blir kjempe goey! ellers tok vi det med ro med kald oel og vi fikk smakt en slags julekake de har her i dette land. liker best norsk julemat jeg da. vi faar se om jeg liker den norske julefeiringen etter jeg har vaert igjennom de kommende dagene.

jeg har lagt noen stor og smaa planer med mine norske venninner, kaja, idun og ingvild. idun faar besok av kjaeresten og han maa nok faa sett litt rundt. vi har planlag bla aa ta han med paa vinsmaking i hunter valley;) ellers saa skal vi til sjoemanns kirken paa lillejulaften, selve julaften drar vi ut paa et harbour cruise med alt man kan ha i seg av mat og drikke, saa vi faar ta paa oss finstasen og haape paa det beste!

det er vanskelig aa forestille seg hvordan dere har det der hjemme. saa jeg klarer ikke helt aa savne den norske julen. saa jeg gleder meg kjempe utrolig masse til de kommende dagene. og ikke minst ser jeg frem til nyttaarsaften som en liten unge! det blir knall bra:)

jeg vil gjerne dele noen morke detaljer med dere fra min reise. som er komisk, men maa si jeg foelte meg litt som en kriminell der og da. vi lure backpackere kjopte student billetter paa toget. og selvfoelgelig ble vi fersket, flaks at vi er soete og "dumme" norske jenter som ikke kunne forstaa at det var forskjell paa billettene. dermed slapp vi unna en bot paa 1500kr hver! soete og dumme ja! ;)

og i gaar ble vi sneket inn bakdora pa backpakker stedet "the gaff" fordi vaar insider ikke fikk oss inn den normale veien der man maa betale inngang. og i gaar var koeen utrolig lang og aldri i verden om vi gadd aa staa i koe. saa vi maatte unngaa vaktene der inne i det klamme store lokalet. goey hadde vi endaa! for vil du moete svensker saa dra til sydney, det kryr.

ble mye rot her naa, men naa stenger de her

ha en fortryllende flott julefeiring! klemmer fra lille naomi:)

Posted by naomiii 22:02 Archived in Australia Comments (0)

vi kan det å kose oss:)

I går morges hadde vi en koselig frokost hos meg. Spiste oss gode og mette, etter på så vi noen episoder av sex in the city. før vi dro ut for å gjøre små forskjellige ærend. været var ikke med oss denne dagen for det var grå skyer og en del dråper regn over byen.

sydney12-13des 002.jpg

i dag var vi veldig heldige med været! så på kvelden hadde vi en liten picnick i centennial park hvor de har moonlight cinnema hver sommer. denne kvelden viste de the breakfast club, vidunderlig og koselig kveld, med en skikkelig "likanes" film:)

sydney12-13des 014.jpg

Posted by naomiii 04:50 Archived in Australia Comments (1)

tiden flyr, morroa forblir

i dag fikk jeg et indre anfall da jeg så på datoen og sammenlignet med omgivelsene. de stemmer ikke overens, punktum. dette gir meg en rar indre følelse og det er litt skremmende. det å være arbeidsledig er ikke mindre slitsomt. så mye å gjøre, så mange å møte.

fredags kveld dro jeg ut med mine søte norske venninner og andre morsomme venner. lå over hos jentene og etter frokost vendte vi oss mot togstasjonen. vi hadde blitt invitert på BBQ hos Scotty som bor i Caringbah. Scotty er en koselig krøllete dude som kjenner en norsk venn av Kaja. det morsomme er at jeg ikke kjenner den norske vennen, men har venner som gjør det. Scotty skal til Europa etter jul og bla Norge. så da måtte vi nesten lære ham noen norske strofer, han var en veldig ivrig elev. etter lunch hos scotty dro vi hjem for å bytte før ferden gikk til Matts bakgård. der hadde de et spandex-party og bandet til matt spilte, et fantastiskt bra band. man kunne se litt av hvert denne kvelden, mange underlige bekledninger og morsomme personer. de åpnet konserten med "forbanna tosk" til vår store begeistring, resten av gjestene skjønte vel ikke så mye av det derre. etter på møtte jeg mine gamle kollegaer på et utested inne i byen. vi danset og hadde det velgig gøy. lagt om lenge kom jeg meg endelig i seng.

søndagen fikk jeg sett litt av nordsiden av byen. veldig vakker. jeg og bodil fikk grillet oss i solen. begge måtte derfor ta det med ro i dag og dro på sko shopping i paddington uten fangst;)

sydney5-10des 043.jpg
jeg har ikke vært så flink til å oppdatere. men om dere har litt tid til overs og vil se litt mer hva som skjer i Australia. kan dere sjekke ut sidene til mine norske tullinger ingvild, kaja og idun.
http://ingvild.travellerspoint.com
http://ka-ye.travellerspoint.com

sydney 002.jpg

Posted by naomiii 00:24 Archived in Australia Comments (0)

arbeidsledig

igjen!

nok en oppdatering fra min hendelsesrike hverdag. så nå har jeg gått fra å være sykmeldt til å være arbeidsledig. drit kult, eh, nei ikke akkurat. ser ikke ut som man får siste lønning heller. men man må ikke gi opp når motgang kommer. men når skal alt dette ende. lurer virkelig på hva som kommer til å toppe dette.

i motsettning til dette har jeg det veldig bra. mine røde prikker er på vei bort. har prøvd å være litt turist disse dagene. men jeg har tilbringt meste av tiden her hjemme. bodil jobber ikke på dagtid. så i går ble det sjokolade kjeks og "3 nøtter til askepott" lalalaaalala
som bodil fikk av mammaen sin. det var koselig det:)

nå skal jeg innta min nesten daglige dose med nuddler;)

Posted by naomiii 22:13 Archived in Australia Comments (0)

(Entries 26 - 30 of 45) « Page 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »